Branding campagne in de ban van Winter in Tilburg

Met de opening van de Primark is de ‘Big 3’ in Tilburg compleet. Samen met Hudson’s Bay en Decathlon biedt Tilburg een unieke winkelcombinatie in het zuiden van het land t.o.v. omliggende steden. Bijzonder ook is dat deze zaken op loopafstand van elkaar gevestigd zijn in de binnenstad. Een binnenstad die jong, vol energie en bruisend is.

Sfeervol centrum

Het centrum van Tilburg is een aaneenschakeling van sfeergebieden: grote namen in het moderne Winkelgebied, bijzondere zaakjes in het authentieke Dwaalgebied, ook wel de Negen Straatjes van Tilburg genoemd, en een variatie aan sfeervolle horeca in het Horecagebied. De binnenstad van Tilburg bezoek je voor een compleet dagje uit. En dat mag iedereen weten!

Samenwerking

Verschillende stakeholders uit de stad hebben de handen ineen geslagen voor een branding campagne, die laat zien waarom je in Tilburg wilt shoppen. Vanuit de afzender centrumtilburg.com worden alle uitingen gecommuniceerd. Daarnaast worden beelden van de campagne gratis beschikbaar gesteld aan organisaties en ondernemers uit de stad, om verbindend te laten zien hoe leuk Tilburg als shopstad is. Deze samenwerking is kenmerkend voor Tilburg en maakt dat er grote en snelle stappen kunnen worden gezet, zoals bij de ontwikkeling van de binnenstad.

Zichtbaar tijdens Winter in Tilburg

Aan de hand van diverse portretten is de afgelopen tijd, zowel online als offline, gepresenteerd waarom Tilburgers trots zijn op hun stad en er zo graag verblijven.

Voor Winter in Tilburg is een warme serie portretten gemaakt die je de komende tijd overal terugziet, heb jij ze al ergens gespot?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *